Introductie Surfles v.a. € 35,-

  • Wil jij ook de noordzee trotseren en het surfgevoel ervaren?
  • Bruce mobiele surfschool leert je onder professionele begeleiding de basis van het surfen in een surfles.
  • In onze surflessen leggen wij de aandacht op veiligheid, plezier en persoonlijke aandacht.

 

Boek nu een surfles

 

Privéles

  • Kleine groepen van max. 6 personen worden gehanteerd.
  • In een privéles ga je natuurlijk helemaal met sprongen vooruit.
  • Kosten voor een privéles:  € 65,-. Kosten voor een privéles 2 personen € 95,-

De opbouw

De surfles duurt zeker twee uur waarvan anderhalf uur in het water. We beginnen altijd met een stukje theorie over de veiligheid, het materiaal en de zee waarna we naar het strand gaan om te oefenen. Vervolgens gaan we de zee in en beleef je hoe het is om over de golven te glijden. We leren je peddelen, omdraaien, opstaan en de golven te rijden. Onze gecertificeerde instructeurs geven iedereen tips en zorgen voor de totale uitleg maar ook zeker voor de persoonlijke aandacht die vaak ontbreekt bij andere surfscholen. De persoonlijke aandacht kunnen we garanderen omdat we met kleine groepen werken met maximaal 6 mensen in een groep.

Het gevoel dat surfen met zich meebrengt, zowel liggend als staand, zal je niet snel vergeten bij Surfschool Bruce.

 De voorbereiding

Het enige dat je hoeft mee te nemen is een handdoek, warme kleding, zwemspullen, misschien wat te eten of te drinken en wij zorgen voor de rest.

Probeer wel a.u.b. 15 min. van tevoren aanwezig te zijn zodat je een warm wetsuit aan kunt trekken en rustig je spullen op kunt bergen. Hierna wordt je voorgesteld aan de instructeur en begint jouw surf experience.

Aanvullende info

De lesmethodes zijn gebaseerd op de standaard van de International Surfing Association (ISA).

Surfschool Bruce werkt uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die jou op een professionele manier leren surfen in Den Haag. Naast een diploma om surfles te geven hebben al onze instructeurs een Beach Lifeguard diploma.

Surfschool Bruce heeft surfles voor volwassen en kinderen, zowel individueel als in groepsverband. Ook bieden we arrangementen aan voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeesten en andere groepen.