“Kwaliteit, persoonlijke begeleiding, veiligheid, de beste surf omstandigheden, kleine groepen en surfles op locatie".

Over Bruce Mobiele Surfschoolbruce2

Persoonlijke aandacht, veiligheid en plezier staan centraal tijdens de surfles maar ook als je andere vragen hebt over bijv. het kopen van een surfboard of als je gaat surfen in het buitenland help ik je graag verder.
Alle aspecten van het surfen bij die je nodig hebt om zelfstandig het water in te kunnen in een introductieles of surfcursus, maar ook de gevorderde surfers kunnen een training volgen en hun surfskills verbeteren in de surfles voor gevorderden of in een gezamenlijke surfsessie.

Kom gerust langs, bel of mail en ervaar het gevoel dat surfen met zich mee brengt.

 

Over Bruce

Na jarenlange ervaring als surfinstructeur bij verschillende surfscholen weet ik hoe de populariteit van de surfsport is toegenomen. Surfen is hot. Iedereen wil graag de levensstijl en het gevoel ervaren dat surfen met zich meebrengt en terecht. Een van de punten die wel steeds meer aan het licht komt is dat het in heel de wereld steeds drukker wordt in het water en ook zeker in Nederland. Op de bekende surfplekken is het soms zoeken naar een plek in in het water en is de kwaliteit van surflessen afgenomen. Daarom heb ik besloten om flexibel te zijn en les te geven daar waar de condities het beste zijn voor een surfles en alleen te werken. Dit houdt in; surfen zonder drukte, een mooie rustige omgeving, professionele lessen, en een gegarandeerde glimlach.

In de zomer deel ik mijn passie graag met iedereen in Nederland en in de winter bezoek ik de mooiste plekken ter wereld om daar te surfen. Verder zet ik samen met mijn vriendin de lekkerste koffie met de mobiele koffiebar The Flat Tyre Coffee Bar.

Mijn passie voor surfen is 15 jaar geleden ontstaan tijdens de jaarlijkse vakanties met mijn ouders naar Frankrijk en Portugal. Als kind bracht ik daar het grootste deel van de tijd in de zee door en sindsdien ben ik volledig hooked aan het surfen. Intussen staat mijn passie voor surfen centraal en deel ik deze beleving graag met anderen.

Als ik tijd en geld heb reis ik graag naar de mooiste surfbestemmingen waaronder Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko, Indonesië, Panama, Costa Rica, Guatemala en El Salvador. maar ook in Nederland valt er genoeg te surfen! Beroemde golven als Uluwatu, Pavones, Supertubos heb ik gesurft maar het meest geniet ik van de surfsessies waarin je alleen kunt zijn met de natuur en met je vrienden.

Als ISA gediplomeerd instructeur en gecertificeerd lifeguard geef ik al 8 jaar met plezier les aan zowel kinderen als volwassen. Er is niks leukers dan allemaal blije gezichten te zien en mensen een onvergetelijke ervaring in het water te bezorgen.

Locatie