Stand Up Paddle surfen (SUP) v.a. € 30,-

  • Bij het suppen sta je rechtop op je board en beweeg je je voort met behulp van een peddel.
  • Stand Up Paddle surfen of ‘suppen’ kan op vlak water, maar ook in zee met deining.
  • Kleine golven kunnen worden gesurft.
  • Veel plezier ook als er geen golven zijn.

Kosten voor een Stand Up Paddle surfles van 1,5 uur € 30,-

*Vanaf 14 jaarDeelnemer moet in staat zijn om de het SUP surfboard door de branding te bewegen en zelfstandig het water in en uit te dragen.

Privéles

  • Kleine groepen van max. 6 personen in normale lessen.
  • Kosten voor een privéles:  € 65,-  privéles 2 personen € 95,-

 De opbouw

Een SUP les duurt 1,5 uur. Van tevoren wordt aan de kant een stukje theorie besproken over de veiligheid, het materiaal en de zee waarna je samen met je instructeur het water in gaat.

Je leert om te peddelen op de knieën en vervolgens om te staan en te peddelen. Als het goed gaat kan er een tocht gemaakt worden, leren we je draaien en als er golfjes zijn kan er zelfs gesurft worden!

De voorbereiding

Het enige dat je hoeft mee te nemen is: een handdoek warme kleding zwemspullen wat te eten of te drinken. wij zorgen voor de rest

Probeer wel a.u.b. 15 min. van tevoren aanwezig te zijn zodat je een warm wetsuit aan kunt trekken en rustig je spullen op kunt bergen. Hierna wordt je voorgesteld aan de instructeur en kan de SUP les bij Bruce Mobiele Surfschool beginnen.

Aanvullende info

De lesmethodes zijn gebaseerd op de standaard van de International Surfing Association (ISA).

Bruce Mobiele Surfschool werkt uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die jou op een professionele manier leren surfen in Den Haag. Naast een diploma om surfles te geven hebben al onze instructeurs een Beach Lifeguard diploma.

Bruce Mobiele Surfschool heeft Stand Up Paddle surfles voor volwassen en kinderen vanaf 14 jaar, zowel individueel als in groepsverband. Ook bieden we arrangementen aan voor een bedrijfsuitje in Den Haag, vrijgezellenfeesten en andere groepen.

Add comment